Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Tomasz Tomasz (3040 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
mac_cc napisał:...Wiemy tylko że matka w tym uczestniczyła i że dziecko nie żyje.
I jak chcesz tu kogokolwiek osądzać? Wiesz czy matka działała sama? Wiesz czy spekulując my internauci nie uderzymy w niewinne osoby?
I dlaczego media mają również pastwić się nad losem ofiar tego zdarzenia, które nie uczestniczyły w tej śmierci, a bardzo to przeżywają?

PIEPRZYSZ ... jak niedorobiony adwokatorzyna chcesz , by wilk był syty i koza cała ... a tak się nie da .
---
Kobieta oszukała ...ŚWIADOMIE...wszystkich , dla własnej , takiej czy innej korzyści ...
---
DOKŁADNIE OD ...A... do...Z ... .
---
I teraz ma być nagle cisza w mediach i w społeczeństwie ...
---
Dobre sobie ...
Tyle ludzi , zostało naciągnięte na współczucie i namacalne finanse , ile pieniędzy wpłynęło na konto za informację ...!? .
Tego nie można tak zostawić , trzeba o tym otwarcie rozprawiać i Tyle .
---
Widzę , że ty zawsze bierzesz stronę , tych życiowo przegranych i to na własne życzenie .
Którzy na dodatek ...KŁAMIĄ JAK Z NUT ... pewnie sam też , jesteś dobry w te klocki ... .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty
Kaśka N.
(factorytka)
Stały Bywalec
gabriel napisał:
mac_cc napisał:...Wiemy tylko że matka w tym uczestniczyła i że dziecko nie żyje.
I jak chcesz tu kogokolwiek osądzać? Wiesz czy matka działała sama? Wiesz czy spekulując my internauci nie uderzymy w niewinne osoby?
I dlaczego media mają również pastwić się nad losem ofiar tego zdarzenia, które nie uczestniczyły w tej śmierci, a bardzo to przeżywają?

PIEPRZYSZ ... jak niedorobiony adwokatorzyna chcesz , by wilk był syty i koza cała ... a tak się nie da .
---
Kobieta oszukała ...ŚWIADOMIE...wszystkich , dla własnej , takiej czy innej korzyści ...
---
DOKŁADNIE OD ...A... do...Z ... .
---
---
Dobre sobie ...
Tyle ludzi , zostało naciągnięte na współczucie i namacalne finanse , ile pieniędzy wpłynęło na konto za informację ...!? .
---
Widzę , że ty zawsze bierzesz stronę , tych życiowo przegranych i to na własne życzenie .
Którzy na dodatek ...KŁAMIĄ JAK Z NUT ... pewnie sam też , jesteś dobry w te klocki ... .

Amen!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
mac_cc napisał:
BiZi napisał:
koniec sprawy, znaleziono zwloki

Koniec, nie koniec... ale to nie rozmowa dla nas i nie dla mediów, których za dużo w tym było.

Niestety policja będzie musiała wyjaśnić, kto i jaką miał rolę w tych wszystkich zdarzeniach.
Niespójne zeznania męża (i jego mroczne fascynacje...). Do tego jaka była rola brata matki?

Ale to nie powinno być tematem medialnym...

chodzi mi oto, ze caly czas mialem cicha nadzieje, ze dziewczynka zyje...a teraz...hmmm... tylko prokurator i ukaranie winnych...szkoda mi tylko dziecka, widac jak matka ja kochala skoro porzucila cialo jak smieci w lesie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
79 Postów
M C
(mac_cc)
Początkujący
gabriel napisał:
I kto tu pieprzy? Nie czytasz tego co napisałem a już komentujesz.
- Ja po prostu wstrzymują się z oceną moralną tej kobiety bo nie znam okoliczności. Zdrowi ludzie w normalnych okolicznościach nie ukrywają ciała dzieci.
- A to co cytujesz odnosiło się do szumu medialnego. Poczytaj artykuły prasowe – już ojciec jest oceniany (wyciągając mu zafascynowanie horrorami i śmiercią na nk). Oceniana jest cała rodzina tej dziewczynki (dziadkowie). Nic nie wiemy a oceniamy tych ludzi którzy mogli nawet w tym nie uczestniczyć? (O TYM PISAŁEM)

Po prostu w internecie pojawia się zbyt dużo samozwańczych ekspertów, z których każdy ma zupełnie inna teorię na temat tego co tam się mogło dziać. I czemu ma to służyć, oprócz zwiększonej oglądalności danych stron?

Po prostu stwierdzam ze pisząc na temat o którym nie mamy pojęcia sami kłamiemy (zupełnie jak matka tej dziewczynki).

I wróć kilka postów wcześniej, a zauważysz że jestem krytyczny wobec matki (ale krytyka ma pewne granice). Od początku ta sprawa śmierdziała i nie zmieniłem zdania. Po prostu dziwię się tym naiwnym ludziom, którzy teraz popadają z jednej skrajności w drugą (najpierw wielkie współczucie, a potem gdy matka się przyznała uznali ją za wcielone zło, nei zważając na okoliczności).

gabriel napisał:
Czy ja napisałem ze ma być cisza w społeczeństwie?
Po prostu piszę że takie gdybanie i ocenianie bez żadnej podstawy nie ma najmniejszego sensu.
Dlaczego ludzie nie mogą dyskutować inteligentnie w oparciu o fakty a nie domysły?

gabriel napisał:
Kobieta oszukała ...ŚWIADOMIE...wszystkich , dla własnej , takiej czy innej korzyści
Czy ja temu zaprzeczam?

gabriel napisał:

Do tego odniosłem się wyżej. I nie zapominaj że matka tego kłamstwa sama nie sprzedała…
Jak najbardziej jest winna (jeżeli chodzi o te zbierane fundusze), ale nie tylko ona.

Spójrz na reakcje jej teściów (z którymi od początku ciąży była w ostrym konflikcie). Oni domyślając się matka kłamie milczeli przed mediami??? - nagranie z uwagi...

Dlaczego matka gdy ujawnia co zrobiła – pierwsze o co pyta to reakcja teściów?

I widzisz - już doprowadziłeś do tego ze ja między wierszami zaczynam oceniać osoby postronne...

---
Nie wiemy co tak naprawdę tam się działo i możemy na jedną konkretną osobę przerzucić cały ciężar winy?
I jeszcze raz podkreślam że nie twierdzę że to matka nie jest najbardziej winna, żebyś nie zaczynał czytać miedzy wierszami…

gabriel napisał:

Czy ty ciągle będziesz innych oceniał na podstawie kłamstw które kreujesz we własnej głowie?
Nie przeczytałeś tego co ja mówię – zacząłeś oceniać mnie na podstawie własnych urojeń.
Z innymi forumowiczami czynisz to samo, nie znając ich (i czasem pozwalając sobie na docinki na podstawie niedopowiedzeń).

Nie znasz faktów wokół sprawy tej matki i pozwalasz sobie na daleko idące oceny?

KONKRETY a NIE KŁAMSTWA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Damian .
(Damianovip)
Wiking
NA PAMIĘĆ MADZI
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...to

zdjecie raczej

do tematu: fotki naszych pociech...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
brzydal napisał:
...to

zdjecie raczej

do tematu: fotki naszych pociech...

..nie zawsze

niestety!

...jednak

muszę ci przyznać
RACJE ......brzyda!!

l
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
codziennie na polskich drogach ginie od 10 do 15 ludzi
główny powód głupota polskich kierowców
nawet pies o tym nie zawyje
za to jak jakaś mamusia
zakisi parę dzieci w kapuście
czy zrobi dziecku kuku
zginie jeden Pan Górnik
wysadzą Pana Najeźdźcę w mundurze gdzie w Afganistanie
to urządza się
igrzyska dla gawiedzi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty
Kaśka N.
(factorytka)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
243 Posty

(Grubas)
Stały Bywalec
Factorytka dalas zajebisty temat , nie do przebicia wiec tylko cos skromnie dorzuce.

www.chamsko.pl/demot/100_100_1772093690_...dawido171_middle.jpg
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok